* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Kundestøtte – PC-er for bedrifter

Kontakt oss

Trenger du hjelp med din Toshiba bærbare PC? Vårt lokale støttesenter svarer på tekniske spørsmål og håndterer brukerstøtteforespørsler.

Finn kundestøtte-kontaktopplysninger

For henvendelser i andre land kan du klikke her for å finne et støttesenter eller en autorisert tjenesteleverandører i det aktuelle landet.

Hvis du trenger brukerstøtte for en annen Toshiba-produktkategori, kan du besøke det relevante nettstedet, som du kan komme til herfra.

Produktspesifikk støtte

Serienummersøk

Du kan finne nærmere informasjon om en bestemt modell ved å skrive inn et serienummer under

Tilbakestill
eller velg produktet
Start
Last ned drivere

Finn ut mer
Last ned brukerveiledninger

Finn ut mer
Last ned fastvare

Finn ut mer
Søk etter teknisk kunnskap

Finn ut mer
Produktregistrering

Finn ut mer
Automatisert chatsystem

Chat med Yoko