* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Windows 8

Windows 8 har blitt gjenoppfunnet til å handle om deg. Legg det som betyr mest på startskjermen, og få umiddelbar tilgang til ansatte, apper, nettsider og mer, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og mer tid på å få ting gjort. Windows 8 er perfekt for bærbare Toshiba PC-er, tynne og lette UltrabooksTM-enheter, konvertible UltrabooksTM-enheter med berøringsskjerm og alt-i-ett- PC-er.

Harddisker

Sikkerhetskopier alle filer, bilder, musikk og mer. Velg fra de bærbare og stasjonære lagringsløsningene våre, tilgjengelige i et utvalg av farger.

TOSHIBAS TJENESTER

Administrer det som betyr mest. Sikre og beskytt verdifulle Toshiba-produkt og data. Med vårt brede spekter av produktstøtte og profesjonelle tjenester er det ikke plass for uventede skader eller feil. Enten du ønsker å utvide standardgarantien, oppgradere støttenivået eller hindre at data går tapt, fokuserer vi på dine individuelle behov til enhver tid.

Klikk her for mer informasjon.

Ekstra informasjon

Databehandling i hjemmet

I Toshiba Satellite-serien finner du alt fra vanlige hjemmedatamaskiner til avanserte underholdningsmaskiner med enestående og allsidig ytelse, perfekt for hjemmebruk Du får fremragende Toshiba-kvalitet med kraftige prosessorer, avansert grafikk, fantastiske bilder, integrerte stasjoner for overskriving av Blu-ray™ eller DVD og integrerte kvalitetshøyttalere i én og samme pakke. Enten du spiller spill, ser HD-filmer eller bare ønsker en bærbar datamaskin til daglig surfing, finner du alt du trenger i Toshibas imponerende Satellite-serie.

Bærbare datamaskiner for spill

Er du storforbruker av multimedia eller en erfaren spiller, trenger du ekstrem kraft. Med Toshibas Qosmio-serie får du all kraften du trenger. Prosessorer med høy ytelse, ekstrem dedikert grafikk samt Toshibas ledende skjermteknologi gir gnistrende god avspilling av Blu-ray Disc™-plater og de nyeste PC-spillene. For ikke å glemme den altoppslukende lyden fra Harman Kardon®-høyttalerne, utviklet av lydeksperter.

Bærbare datamaskiner for forretningsbruk

I bedriftsserien vår har vi bærbare datamaskiner for de mest kravstore forretningsfolk. Enter du ønsker en datamaskin som er tynn og lett, en forretningsmaskin med høy ytelse eller en solid erstatning for den stasjonære maskinen, har vi den perfekte forretningsmaskinen som ikke skuffer. Du kan være trygg på at Toshibas bærbare datamaskiner gir deg høy kvalitet og brukervennlighet, enten du er på kontoret eller ute og reiser.

Tilleggsutstyr for PCen

Skaff deg tilleggsutstyr til den bærbare datamaskinen fra Toshiba – eksterne harddisker, dedikerte og universelle dokkingløsninger og bærevesker.

Toshiba Services

Har du noen gang tenkt på å oppgradere eller utvide beskyttelsen til den bærbare datamaskinen eller ditt digitale produkt? Toshiba Services kan hjelpe deg med å beskytte produktinvesteringen. Tjenesten omfatter blant annet garantiutvidelser, datagjenoppretting, henting/retur og reparasjonsservice.