* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Why Toshiba

Dette skiller oss fra de andre
Sann Innovasjon

140 år med nyskapning

Hos Toshiba er vi stolte av å være en helt unik IT-leverandør. I løpet av 140 år har vi utviklet en omfattende innovasjonskultur, i tillegg til over 30 år erfaring med design, ingeniørkunst og utvikling av bærbare PCer.

Se utvalgetFra design til produksjon, helt internt

Bli med på en omvisning på Toshiba Innovation Centre i Hangzhou – hvor vi designer, bygger, utvikler og sender alle våre bærbare bedrifts-PCer, helt internt.


Toshiba in innovation

Lokale anlegg med
global rekkevidde

Toshiba har sentre for utvikling, forskning og produksjon over hele verden – inkludert Cambridge i England, Tokyo i Japan og Hangzhou i Kina.

For en bedre næringslivsfremtid

IT i næringslivet er i stadig utvikling Toshibas ingeniører er helt i front i denne utviklingen og bruker den nyeste teknologien for å skape nye løsninger for alle slags virksomheter i alle slags bransjer. Ved å innovere innen alt fra datamaskiner til IoT-enheter har vi som mål å hjelpe kundene våre med å lykkes med sin digitale transformasjon.

Testet i henhold til MIL STD 810G-standarden, som er internasjonalt anerkjent som den strengeste.

Våre bærbare PC-er blir utsatt for en rekke ulike scenarier, blant annet høye temperaturer (30 °C – 60 °C), fall fra 76 cm, støvtester, simulert høyde på 4750 m.o.h., lave temperaturer (ned til -20 °C) samt vibrasjons- og støttester.

H.A.L.T. testet
MIL STD testet

Videos

Toshiba Mobile Zero Client

Premium-funksjoner
inkludert som standard

Sikkerhet

Når du håndterer sensitiv informasjon, trenger du en maskinpark som holder deg og kundene dine beskyttet uansett hvor arbeidet finner sted. Toshibas bærbare PC-er for bedrifter er konstruert for å oppfylle standarder som sikrer selv de mest dyrebare dataene dine.

Vi er den eneste produsenten som utvikler vår egen BIOS helt på egen hånd, noe som gjør at vi kan tilby deg ultrasikker tilgang og styring. Sikker flerpunkts pålogging basert på passord, fingeravtrykk og/eller smartkort. Mobile Zero Client-løsninger som støtter ledende VDI-leverandører, inkludert Citrix og VMware, gjør det enkelt å komme i gang, uten at det er nødvendig å endre bedriftens infrastruktur.

Pålitelighet

Den bærbare PC-en fra Toshiba vil ikke skuffe deg – garantert. Alle våre bærbare PC-er gjennomgår en grundig H.A.L.T-test (Highly Accelerated Life Test) som gjennomføres av det uavhengige testinstituttet TÜV Rheinland og simulerer tre år med bruk. Ingeniørene våre har sørget for at våre bærbare premium-PC-er er konstruert med bruk av færre innvendige deler, noe som reduserer sannsynligheten for svikt betraktelig.

Denne robustheten går ikke på bekostning av den lave vekten og det tynne, stilfulle designet du forventer fra en bærbar PC fra Toshiba. Vi er faktisk så sikre på påliteligheten til bedriftsmodellene våre at vi gir kundene en unik pålitelighetsgaranti. Hvis den bærbare PC-en din mot formodning skulle gå i stykker i løpet av garantiperioden, erstatter vi PC-en og gir deg pengene tilbake*.

Håndterbarhet

Hvis du vil velge den bedriftsmodellen som passer best for hver enkelt ansatt, behøver ikke dette å gjøre det vanskeligere å administrere maskinparken. Toshiba bærbare PC-er har felles programvare, strømforsyningstilbehør og dokkingløsninger, noe som legger til rette for sømløs tilkobling, samarbeid og styring i hele bedriften.

Hold deg tilkoblet hvor enn du er, med USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN og Intel® Pro Wi-Di. Arbeid hele dagen gjennom med en batterilevetid på opptil 15 timer** og en hurtigladefunksjon som bringer batterinivået opp til 80 % i løpet av bare fem minutter. Og jobb fra hvor som helst, takket være trådløse tilkoblinger som Bluetooth, 4G og Toshibas avanserte Wi-Fi-teknologi med dobbel antenne**.Se utvalget

*Se vilkårene på toshiba.no/reliability
**Avhengig av konfigurasjon.