* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Løsninger for bedrifter
Dedikert til å løse dine forretningsproblemer

Hos Toshiba gjør vi mer enn bare å bygge bærbare datamaskiner. Løsningsteamet vårt er dedikert til å løse avanserte virksomhetsutfordringer og stiller spørsmålet "hvordan kan vi gjøre personalet til hver kunde mer effektivt, mer produktivt og sikrere?"

Løsningene våre er basert på tre nøkkelelementer: vår ingeniørekspertise, vårt løsningsteam og DEG, vår kunde. I mange tilfeller starter vi med en Proof of Concept og jobber direkte med en kunde. Ved å rådføre oss og samarbeide hele veien fra konsept til utvikling og produksjon kan vi levere ordentlige og fungerende løsninger som møter kundenes spesifikke behov.

Vi jobber hele tiden med nye konsepter. Så hvis du har en bestemt utfordring i virksomheten, vil vi gjerne slå av en prat.

«Edge Computing» i bedriftsklassen og utvidet virkelighet (AR) fra Toshiba

Toshiba dynaEdge DE-100 veier kun 310 g og er som skapt for lommen din. Ytelsen til enheten kan utnyttes for fullt ved hjelp av Toshiba dynaEdge AR100 Viewer. Denne smartbrilleløsningen kombinerer ytelsen til Windows 10 og 6. generasjons Intel Core CPU-er i en dynaEdge DE-100 for å skape en AR-løsning designet for å optimere effektiviteten til ansatte i felten og eksternt.

Find out more

Maksimal sikkerhet fra Mobile Zero Client

Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) gir deg alle sikkerhetsfordelene til en zero client, i tillegg til all produktiviteten og fleksibiliteten til en bærbar PC, og kan dermed gi dine ansatte nye måter å jobbe på. Takket være vår ekspertise og det fulle eierskapet over systemet BIOS kan vi skreddersy TMZC for å passe til infrastrukturen og de eksisterende sikkerhetsreglene hos deg.

Finn ut mer

En endring er på gang

Dynabook Inc. (som tidligere het Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) og dets datterselskaper ble skilt ut av Toshiba-konsernet 1. oktober 2018.

Finn ut mer