* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Toshiba Business
Vision

Business Vision kjører på en Open Pluggable Specification-enhet, som kan installeres på praktisk talt alle Toshibas enheter for digital skilting.

Støtte for et bredt spekter av innhold – inkludert video, bilder og tekst – og en rekke forskjellige konfigurasjoner gjør at du kan utforme en digital skilting som er unik for merkevaren din.

Velg mellom enkeltstående, nettverkskoblet eller nettskybasert konfigurasjon med Business Vision, og organiser alle skjermene dine på avstand, fra ett enkelt sted.

Styr innholdet ditt for å fange kundenes oppmerksomhet

Administrer innhold på alle skjermene dine med Business Vision-programvaren for profesjonell digital skilting, som kan kjøre som en enkeltstående løsning eller via et lokalt eller nettskybasert nettverk.

Finn ut mer

Hva er Business Vision?

Business Vision er en programvare som gjør det mulig å administrere kommunikasjon på digital skilting i forskjellige bedriftsmiljøer. Administrer innhold på alle skjermene dine med Business Vision-programvaren for profesjonell digital skilting, som kan kjøre som en enkeltstående løsning eller via et lokalt eller nettskybasert nettverk.

Finn ut mer

Hvordan fungerer det?

Business Vision-programvaren er kompatibel med Toshibas enheter for digital skilting, så det er enkelt å komme i gang med å bruke den.

  • Installer på Open Pluggable Specification-kompatible enheter.
  • Bruk forskjellige konfigurasjonsinnstillinger og maler for å skape en unik digital skilting.
  • Importer bilder, tekst, strømmer fra sosiale medier, video med mer.
  • Tidsplanlegg innhold, angi skjermregler og tilpass kommunikasjonen din akkurat slik du ønsker.
  • Styr skjermer direkte, via et lokalt nettverk eller via nettskyen.
  • Vis innhold fra en rekke lokale kilder med mange ulike tilkoblingsmuligheter.

Videos