* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Make IT work

 • Hvorfor Toshiba?

  • Toshiba gir deg mer

   Toshiba er alene om å designe og produsere sine egne bærbare datamaskiner – helt ned til BIOS-programvaren som kjører under Windows. Dette gjør at vi kan tilby optimal kvalitet, avanserte sikkerhetsløsninger og nyskapende funksjoner som bidrar til å gjøre arbeidsdagen din mest mulig effektiv.

   Finn ut mer ▶
 • Make IT work

  • Vårt mest komplette utvalg

   Toshiba har mer enn 30 års erfaring med å designe og bygge bærbare datamaskiner – så du kan være trygg på at teknologien vår hjelper deg å øke produktiviteten. Ta en titt på vårt bredeste utvalg av bedriftsmodeller noensinne, og finn enheter som passer for din organisasjon.

   Se utvalget ▶
 • Bedriftsserien

  • Portégé: Ultramobile PCer på 13,3" eller mindre og kraftige Intel® Core™ vPro™-prosessorer.

   Finn ut mer ▶

   Tecra: Perfekt for å få ting gjort, med skjermer på 14" og 15,6", og flere tilkoblingsalternativer.

   Finn ut mer ▶

   Satellite Pro: Velg fra et bredt utvalg av pålitelige enheter, med skjermstørrelser fra 13,3" til 15,6".

   Finn ut mer ▶
 • Tjenester

  • Tjenester

   Vi tilbyr en rekke tjenester som passer til behovene dine – enten du ønsker å utvide standardgarantien, oppgradere støttenivået eller gjenopprette data fra en skadet harddisk.

   Finn ut mer ▶
 • Løsninger

  • Løsninger

   Når det gjelder å skape en sømløs arbeidsflyt, er løsningene du bruker, like viktige som maskinvaren.

   Toshiba Mobile Zero Client gir de ansatte muligheten til å arbeide mens de er på farten, og samtidig følge alle bedriftens sikkerhetsregler.

   Finn ut mer ▶

   Smart Data Encryption går lenger enn standard kryptering ved at den beskytter alle områder av harddisken din selv om denne fjernes.

   Finn ut mer ▶

Etter sektor

 • Små og mellomstore bedrifter

  • Liten bedrift? Stor forskjell.

   Hos Toshiba forstår vi hvordan små og mellomstore bedrifter fungerer. Derfor har vi utviklet Satellite Pro-serien – med alt fra enkle bærbare PC-er for daglige produktivitetsoppgaver til fullspekkede modeller for mer spesifikke bruksområder. Dermed kan du velge de enhetene som møter dine behov, uavhengig av størrelsen på budsjettet ditt. Alle PC-ene i denne serien omfattes dessuten av pålitelighetsgarantien vår slik at investeringen din er fullt ut beskyttet.

   Se utvalget ▶
 • Store bedrifter

  • Store bedrifter. Høyt sikkerhetsnivå.

   Store bedrifter trenger bærbare datamaskiner med bestemte spesifikasjoner som ikke bare sikrer at ytelsen oppfyller bedriftens krav, men også sørger for at organisasjonen er beskyttet med et høyere nivå av sikkerhet. Derfor har modellene i Portégé- og Tecra-seriene et svært bredt utvalg av funksjoner og avanserte sikkerhetsløsninger.

   Se utvalget ▶
 • Offentlig sektor

  • Offentlig sektor. Private data.

   Vi har alltid vært en betydelig leverandør til offentlig sektor, takket være våre unike sikkerhetsløsninger, som for eksempel vår eksklusive Toshiba BIOS som iverksetter sikkerhetskontroller tidligere enn noen andre – allerede idet maskinen slås på. Avanserte påloggingsløsninger inkluderer dessuten smartkort og fingeravtrykksgjenkjenning.

   Se utvalget ▶
 • Utdanning

  • Utdanning. Hvert kurs er forskjellig.

   Hvert kurs, hver elev, hver underviser og hver veileder har ulike behov. Derfor har vi designet enhetene våre slik at de skal være mest mulig tilgjengelige og læringsfremmende. Velg rett bærbar PC eller Ultrabook™ for hver enkelt person, og gi dem alt de trenger for å utfolde seg.

   Se utvalget ▶

Videos

Mer fra Toshiba

 • pålitelighetsgarantien vår

  • Pålitelighet – eller full reparasjon og tilbakebetaling

   Vi er så sikre på kvaliteten på enhetene våre at vi gir et unikt løfte til alle bedriftskunder: pålitelighetsgarantien vår.

   Hvis den bærbare datamaskinen bryter sammen innen et år etter kjøpsdatoen*, får du den reparert helt gratis av Toshiba eller en Toshiba-autorisert tjenesteleverandør – og i tillegg gir vi deg pengene tilbake.

   Finn ut mer ▶

   *Se vilkårene på Toshiba.eu/reliability

 • Environment

  • Miljømessig ansvar

   Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre produktene våre mer miljøvennlige gjennom alle produktfasene – fra produksjon og bruk til til resirkulering av produktet etter endt levetid.

   Toshiba kan hjelpe bedriften din med å nå karbonavtrykkmålene og redusere de samlede utslippene. Vi har også strømstyringsverktøy som gjør at du kan spare strøm ved å optimalisere ladesyklusene.

   Finn ut mer ▶

Case-studier

Case Img

Coventry County Council

Coventry County Council ønsket å endre måten innbyggerne ble betjent på, gjennom et nytt mobilitetsprosjekt. Alle de ansatte ble utstyrt med Portégé Z20t-maskiner fra Toshiba og er nå mer fleksible, reaktive og effektive i arbeidet sitt. Se videoen for å høre hva sentrale medarbeidere i Coventry County Council har å si om hvordan teknologien har endret måten de arbeider på.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Walkthrough Media

Walkthrough Media leverer neste generasjons eiendomsmeglingsløsninger og hadde behov for lette og robuste enheter som var i stand til å håndtere bedriftens omfattende multimediabehov. Valget falt på Toshibas Portégé Z20t hybridmaskiner med Windows 10, som oppfylte alle selskapets krav og gjorde det mulig å utføre redigeringsarbeid på stedet, forbedre kundeservicen og mye mer.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

VM i rugby 2015

VM i rugby 2015, som ble arrangert i Storbritannia, ble sponset av Toshiba for tredje gang på rad. Arrangøren, World Rugby, hadde en rekke ulike teknologiske krav knyttet til funksjoner fokusert rundt spillere, fans og driftsmessige behov. Takket være et tett samarbeid med Toshibas team for PC-er og skjermløsninger for bedrifter lyktes World Rugby i å oppfylle alle kravene og arrangere det som var den hittil største turneringen i sitt slag.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Pinehurst Chiropatric

Kiropraktorklinikken Pinehurst Chiropractic bestemte seg for å gå over til en mer digital tilnærming og valgte å gjøre dette ved å ta i bruk Toshibas Portégé Z20t med Windows 10. Den nye teknologien gjorde opplevelsen bedre og mer strømlinjeformet for både pasientene og administrasjonen, i tillegg til å forbedre sikkerheten og etterlevelsen av standarder og gi en mer produktiv og effektiv arbeidsstyrke.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Loftysoft

Det svenske konsulentfirmaet Loftysoft AB valgte Toshibas Portégé Z30t-maskiner med Windows 10 for å oppnå maksimal mobilitet i forbindelse med reiser og gjøre inntrykk på klientene takket være det lekre designet i magnesiumlegering og den krystallklare berøringsskjermen. Med Portégé Z30t fikk firmaet dekket alle sine behov med én enkel enhet.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Batra Vision

Batra Vision Medical Group, en anerkjent leverandør av avansert synsteknologi, oppgraderte parken av bærbare PC-er til Toshibas Portégé Z30t Ultrabooks med Windows 10. Dermed fikk de ansatte en større grad av sikkerhet og mobilitet, noe som ledet til bedre samhandling med pasienter og gjorde det lettere å oppfylle bransjestandarder.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Boru Group

Boru Group er en IT-tjenesteleverandør som utvikler prosjektstyringssystemer og infrastruktur for organisasjoner over hele verden. De trenger tilgang til sikre data og applikasjoner når de er ute hos kunder, og har derfor valgt å bruke den svært bærbare og sikre Portégé Z30-C.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Sherry Fitzgerald

Sherry Fitzgerald er et irsk landsdekkende eiendomsmeglingsfirma med 22 kontorer. Da firmaet gikk til anskaffelse av Toshibas Portégé Z20t hybridmaskiner, revolusjonerte dette måten de ansatte arbeidet på. Med 17 timers batteritid, avtakbar nettbrettskjerm og 4G-tilkobling gir Portégé Z20t et helt nytt nivå av fleksibilitet som kommer godt med når man skal besøke mange steder i løpet av arbeidsdagen.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Desigual

Det spanske moteselskapet Desigual har skiftet ut alle de stasjonære PC-ene på kontorene sine med over 700 av Toshibas bærbare PC-er for bedrifter. Desigual har mer enn 900 ansatte i 106 land, og pålitelige enheter med gode tilkoblingsevner er derfor en nøkkel til suksess for selskapet.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Botkyrka

Botkyrka kommune i Sverige var på utkikk etter ny teknologi som kunne dekke de endrede behovene til kommunens 6000 ansatte. Løsningen ble Portégé Z30-maskiner fra Toshiba, som muliggjorde større mobilitet i arbeidsstyrken og mer strømlinjeformede styringsprosesser, med mindre administrasjon som resultat.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Go ON UK

Go ON UK er en ideell organisasjon som arbeider for å sikre at alle voksne har de grunnleggende digitale ferdighetene som er nødvendige i dagens verden. For organisasjonen, som har ambisiøse mål og bare 15 ansatte til å nå disse, var robuste, pålitelige og mobile bærbare PC-er nøkkelen til suksess. Valget falt på Ultrabook-maskiner fra Toshiba, som er enkle å integrere i den eksisterende IT-infrastrukturen og har 3G-tilokobling for økt mobilitet.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Deloitte

Deloitte Ireland, et ledende konsulentselskap med over 1300 ansatte, trengte en langsiktig partner som kunne forsyne selskapets mobile og kunderettede ansatte med pålitelige og sikre bærbare PC-er. Toshiba oppfylte disse behovene og strenge globale standarder og leverte et utvalg av bærbare PC-er som også bidro til å bedre kostnadseffektiviteten og redusere de totale eierkostnadene.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►
Case Img

Bishop Challoner Catholic College

Bishop Challoner Catholic College i Birmingham i Storbritannia implementerte Toshibas unike Self Maintainer-program, som gjør det mulig for læresteder og studenter å ta kontroll over egne IT-reparasjoner for på den måten å redusere kostnader til forsikring og vedlikehold. Det gir i tillegg studentene nye ferdigheter og teknologisk ekspertise som de kan ta med seg videre i karrieren.

Det nedlastede innholdet vil være på engelsk ►

Whitepapers

Case Img

Make IT work

Vi har laget Make IT Work-veiledningen spesielt for ledende IT-beslutningstakere. Den ser nærmere på hvordan man kan løse aktuelle IT-utfordringer og forberede seg på fremtiden, og trekker veksler på innsikt fra analytikere, europeisk forskning og råd fra våre egne eksperter. Veiledningen fokuserer på elementer vi mener bør stå sentralt i enhver suksessfull IT-strategi, bl.a. håndterbarhet, sikkerhet, pålitelighet og tilkoblingsevne.

Finn ut mer ►

Tjenester og tilbehør

 • Få service

  • Beskytt investeringen din lenger

   Toshiba setter sin ære i å levere produkter av høy kvalitet, men ingenting er ufeilbarlig. Derfor kan det være lurt å beskytte enheten din med en utvidet garanti. Du kan også skaffe deg beskyttelse mot uhell og tyveri.

   Finn ut mer ▶
 • Koble sammen

  • Praktiske tilkoblingsmuligheter

   Gjør det enkelt for brukerne dine å koble til alt de trenger i løpet av sekunder med vår prisgunstige dokkingpakke. Den er kompatibel med nesten alle enhetene våre og gjør at brukerne dine sparer tid mens du sparer penger.

   Finn ut mer ▶
 • Lad opp

  • Mer strøm for lengre brukstid

   Toshibas strømpakke er ideell for profesjonelle på farten, og hjelper dem å holde seg mobile og tilkoblet lenger. Strømalternativene er dessuten felles for nesten alle modellene våre, noe som gir muligheter for større fleksibilitet og lavere strømforbruk.

   Finn ut mer ▶

Kontakt oss.

 • Forhandlersøk

  • Finn din nærmeste forhandler

   Bruk verktøyet vårt for å finne din nærmeste
   autoriserte Toshiba-forhandler. Enten du trenger en ny bærbar
   PC eller ønsker å oppgradere IT-infrastrukturen din,
   infrastructure, our approved dealers will be
   hjelper våre godkjente forhandlere deg mer enn gjerne.

   Finn din nærmeste forhandler ▶
 • Kundestøtte

  • Kundestøtte

   Finn det siste innen kundestøtte, informasjon og nedlastninger ved å følge linken under.

   Finn ut mer ▶
  • For våre partnere

   Det siste innen produktmateriell og annen nyttig informasjon for Toshiba-partnere er tilgjengelig på partnerportalen vår.

   Finn ut mer ▶

Ønsker du å snakke med oss?

Vi har IT-spesialister som kan gi råd til bedrifter av alle størrelser og i alle bransjer. Klikk på linken under for å få vite mer om mulighetene som finnes, gjennom en uforpliktende chat.

Registrer deg ▶

Følg oss