* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Om oss


Vi er dynabook. Vi er et dynamisk, nytenkende nytt selskap som er bygget på fundamentet den fantastiske arven fra Toshiba utgjør.

Som en bransjeledende produsent lanserte Toshiba verdens første bærbare PC –T1100 – i 1985, og fulgte opp med verdens første notebook-PC – dynabook J-3100 SS001 – i 1989.

Disse to bærbare nyvinningene gjorde det mulig for folk å arbeide trygt og effektivt fra et hvilket som helst sted, og bidro til å definere dagens marked for mobile databehandlingsløsninger. Siden den gang har Toshiba stadig levert prisvinnende innovative produkter og tjenester som integrerer det nyeste innen teknologi og design samtidig som de byr på fremragende kvalitet og pålitelighet.

I oktober 2018 kjøpte Sharp Corporation opp 80,1 % av Toshibas damamaskinvirksomhet, og fra og med 1. april 2019 vil denne virksomheten bli kjent over hele verden som «dynabook».

Merkevaren vår er mer enn et navn eller en logo – den er en legemliggjøring av vår kultur og våre verdier. Disse vil bli opprettholdt og styrket i dynabook Europe takket være våre høyt kvalifiserte og kunnskapsrike ansatte, våre prisvinnende produkter, vårt lidenskapelige forhold til kvalitet, sikkerhet og innovasjon og vårt fokus på tillit og på å bygge opp langsiktige partnerskap.

Finn ut mer om hva som blir nytt med dynabook:

En endring er på gang

Dynabook Inc. (som tidligere het Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) og dets datterselskaper ble skilt ut av Toshiba-konsernet 1. oktober 2018.

Finn ut mer